IKEA

Jag var på IKEA en helg för några veckor sedan men har haft för fullt upp för att visa mina fynd.
 
 
 
1. List RIBBA för våra finaste kokböcker.
2. Bäddset EMELINA ROS, Killen får säga vad han vill :P
3. Tallrik-set STROSA som är nedsatt till 129 kr. (köpte 2)
4. Lyktor ROTERA i underbar turkos färg!
5. Lampskärmar VÄTE, tills vi hittat våra drömlampor.
 
 
Kategori:

En vecka kvar nu

Jag har inte haft tid att blogga på några dagar nu. Vi var på IKEA förförra helgen och då bestämde vi oss äntligen för vilken soffa vi ska köpa. Det blir en sådan som på bilden men en annan färg.
 
Den 18e flyttar vi och det känns måste underbart men läskigt. Vi kämpade så mycket i budgivningen så vi har inte riktigt insett än att vi ska bo där än. Vi kommer nog inte förstå det förens inträdesdagen.
 
 
Jag vet inte hur mycket jag hinner att blogga innan flytten men kanske att jag visar mina fynd från IKEA i alla fall. Mer IKEA lär det ju bli och då menar jag småsaker som är bra att ha.
Kategori:

Fotograferat heter nu tagit?

Fotograferat heter visst inte fotograferat längre och inte heller fotat som många säger. Enligt ett album på styleroom heter det tagit. "Ny tapet bild som min dotter tagit". Ja förhoppningsvis har dottern inte stulit den men man kan ju undra?
 
Vi lever i ett samhälle där det finns människor som försöker lära sig det Svenska språket. Varför förvirra dem ännu mer genom att använda ord på fel sätt. Alla kanske inte tycker som jag och det förväntar jag mig inte heller. Jag tycker bara att när det finns bra förkortningar behöver vi inte nödvändigtvis använda egna.

MR Yellow!

 
Jag fick syn på denna härliga grill när jag tog en promenad i Barkarby. Visst den konstar en del men åh så fin ändå. Finns i flera härliga färger. Perfekt ögongodis nu när det börjar bli vår och allt. Helt enkelt ett måste för uteplatsen i sommar!
 
Kategori: