Förvaringar till dina smycken

Det är inte alldeles lätt när förvaringen ska vara både snygg och praktisk. Här kommer några olika alternativ som jag har hittat. Vilken skulle du välja?
 
Alternativ 1. Köpa en antik monter ungefär som denna.
 
 
 
Alternativ 2. Bygga egen "monter" med förvaring.
 
 
 
Alternativ 3. Köpa något som denna med dold förvaring.
 
 
 
Alternativ 4. Köpa ett smyckes-träd.
 
 
Alternativ 5. Köpa smyckesskrin.
 
 
 
Alternativ 6. Bygg en tavla att hänga dina smycken i.
 
 
Alternativ 7. Köpa en möbel där du kan hänga upp alla smycken du äger.
 
Alternativ 8. Köpa förvaring till en möbel i mer modern stil.
 
 
Alternativ 9. Köpa ett snyggt kakfat att ha alla smycken på.
 
 
Alternativ 10. Köpa en personlig smyckes-ställning
 
 
 
Kategori:

Kaffe-inredning!

Igår beställde jag en sån här härlig matta som ska få pryda vårat kök! Om jag känner mig själv rätt kommer jag hitta mer saker i kaffe-temat. Vilken tur att jag har en pojkvän som tycker om samma stil som jag. Det blir lite lättare att inreda vårat hem då.
 
Kategori:

Snö of sweden

Innan jul köpte jag dessa underbara örhängen av märket SNÖ OF SWEDEN.
 
Det bästa med dem är att jag inte behöver oroa mig över att jag ska tappa dem. Jag vet inte hur många gånger jag tappat ett örhänge och det är lika tråkigt varje gång. Speciellt om de har kostat en del. Därför väljer jag helst örhängen som man "knäpper" fast, som dessa har. Dessutom är de i silver och jag slipper oroa mig över att färgen ska blekna av efter ett tag. Med andra ord, det här var ett väldigt bra köp!
 
Jag har även tankar på att köpa armbandet som är ur samma serie som örhängerna. Förhoppningsvis har priset gått ner lite nu. Det ska även finnas ett halsband men det får vänta.
 
Kategori:

En månad kvar

Den 18 mars flyttar jag och Rickard till vår fina 3a på 69,5 2km. Lägenheten har en stor altan, ett datarum till Rickard och en "walk in closet" till lilla mig. Dagarna har känts otorligt många men nu äntligen kan vi säga att det bara är EN månad kvar!
 
 
 
 
 
Kategori: